
Kulinarna podróż w zasięgu ręki
Nie tylko na ferie
Jak jada się w Ameryce Północnej? Co to jest Pavlova? Z czego przyrządza się yerba mate? Jak przygotować lamingtone? Jak zrobić dondurma, czyli wiszące lody? W jakim kraju ulubionym warzywem jest karczoch? I czy rogaty melon, afrykański rogaty ogórek i kiwano to to samo?
Tego wszystkiego (i jeszcze dużo, dużo więcej) dowiecie się z książki Dookoła smaków. Podróże kulinarne mistrza Wincentego. Książkę tę kupicie już za 15 zł.
Nie czekajcie! Warto wyruszyć w tą ciekawą, kulinarną podróż!

Kulinarna podróż w zasięgu ręki
Nie tylko na ferie
Jak jada się w Ameryce Północnej? Co to jest Pavlova? Z czego przyrządza się yerba mate? Jak przygotować lamingtone? Jak zrobić dondurma, czyli wiszące lody? W jakim kraju ulubionym warzywem jest karczoch? I czy rogaty melon, afrykański rogaty ogórek i kiwano to to samo?
Tego wszystkiego (i jeszcze dużo, dużo więcej) dowiecie się z książki Dookoła smaków. Podróże kulinarne mistrza Wincentego. Książkę tę kupicie już za 15 zł.
Nie czekajcie! Warto wyruszyć w tą ciekawą, kulinarną podróż!