Eduard Altarriba Ingela P. Arrhenius Simon Bailly Oleksandra Balytska Maciek Blaźniak Jan Bliźniak Serge Bloch Marc Boutavant Bartek Brosz AnnaLaura Cantone Laurent Cardon Jakub Cenkl Anna Cerasoli Julian Clary Joanna Czaplewska Evelina Daciute Jean-Baptiste De Panafieu Bérengère Delaporte Ghislaine Dulier Marcin Dymiter Elina Ellis Piotr Fąfrowicz Lisk Feng Maria Frade Sangma Francis Magda Garguláková Jakub Garstka Joanna Gębal Guido Van Genechten Adriano Gon Andrzej Marek Grabowski Emmanuel Guibert Desideria Guicciardini Radosław Jakubiak Radka Janská Grzegorz Janusz Nicky Johnston Sheddad Kaid-Salah Ferron Irma Kalniņa Grzegorz Kasdepke Mirosława Kątna Ausra Kiudulaite Ewa Kuczkowska Dmytro Kuźmenko Orianne Lallemand Thomas Lavachery Roberto Luciani Majungmul Tomasz Małkowski Federico Mariani Meritxell Marti Ewa Martynkien Vincent Mathy Marcin Minor Patryk Mogilnicki Susie Morgenstern Tristan Mory Małgorzata Ogonowska Asia Olejarczyk Elżbieta Pałasz Wojciech Pawliński Adam Pękalski Reinis Pētersons Ewa Poklewska-Koziełło Sandra Regnier Camilla Reid Jola Richter-Magnuszewska Grażyna Rigall David Roberts Artur Rogoś Piotr Rowicki Joanna Rusinek Marta Ruszkowska Katarzyna Ryrych Xavier Salomó Štěpánka Sekaninová Paweł Sitkiewicz Piotr Sitkiewicz Agnieszka Śladkowska Liesbet Slegers Emma Strack Krzysztof Stręcioch Dorota Suwalska Jimena Tello Petra Texlová Éléonore Thuillier Beatrice Tinarelli Michael Towers Mireia Trius Theo Tsecouras Tomáš Tůma Marie Urbánková Natalia Uryniuk Robert Vescio Katarzyna Wasilkowska Olgierd Wąsowicz Jerzy A. Wlazło Kim Yoon Ju Agnieszka Żelewska
28/01/2025

Kulinarna podróż w zasięgu ręki

Nie tylko na ferie

Jak jada się w Ameryce Północnej?  Co to jest Pavlova? Z czego przyrządza się yerba mate? Jak przygotować lamingtone? Jak zrobić dondurma, czyli wiszące lody? W jakim kraju ulubionym warzywem jest karczoch? I czy rogaty melon, afrykański rogaty ogórek i kiwano to to samo?

Tego wszystkiego (i jeszcze dużo, dużo więcej) dowiecie się z książki Dookoła smaków. Podróże kulinarne mistrza Wincentego. Książkę tę kupicie już za 15 zł.

Nie czekajcie! Warto wyruszyć w tą ciekawą, kulinarną podróż!

28/01/2025

Kulinarna podróż w zasięgu ręki

Nie tylko na ferie

Jak jada się w Ameryce Północnej?  Co to jest Pavlova? Z czego przyrządza się yerba mate? Jak przygotować lamingtone? Jak zrobić dondurma, czyli wiszące lody? W jakim kraju ulubionym warzywem jest karczoch? I czy rogaty melon, afrykański rogaty ogórek i kiwano to to samo?

Tego wszystkiego (i jeszcze dużo, dużo więcej) dowiecie się z książki Dookoła smaków. Podróże kulinarne mistrza Wincentego. Książkę tę kupicie już za 15 zł.

Nie czekajcie! Warto wyruszyć w tą ciekawą, kulinarną podróż!

Polityka wykorzystania plików Cookies
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej
Wiadomość została wysłana.